Yrityksemme on perustettu vuonna 2018 Turussa, Suomessa. Santa’s Ice Cream Oy valmistaa herkullisia jäätelötuotteita, jotka tuovat iloa ja nautintoa jäätelön ystäville ympäri maailmaa.

Sitoutumisemme laatuun ja ainutlaatuisiin makuelämyksiin on vahva. Käytämme valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita, jotka takaavat tuotteidemme korkean laadun ja autenttisen maun. Jokainen jäätelökulho, annos tai jäätelötuote, joka lähtee tehtailtamme, heijastaa intohimoamme ja pyrkimystämme tarjota parasta jäätelökokemusta.

Santa’s Ice Cream uskoo ilon tuottamiseen jokaiselle asiakkaalle. Tarjoamme laajan valikoiman makuja ja luomme innovatiivisia yhdistelmiä, jotka kutsuvat sinut herkuttelemaan. Olipa kyseessä perinteinen suosikki tai rohkea uutuusmaku, meillä on jäätelö jokaiseen makuun ja tilanteeseen.

Kiitämme luottamuksestasi ja toivomme, että voimme jatkossakin tarjota sinulle unohtumattomia jäätelöhetkiä. Astu mukaan Santa’s Ice Creamin matkalle herkkujen maailmaan ja anna jäätelömme sulattaa sydämesi ilolla ja nautinnolla.

Seuraa meitä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!