Santas Ice Cream Oy ilmoittaa iloisesti uutisia tulevasta kesästä ja menestyksestä jäätelökilpailuissa. Yhtiön edelläkävijä alkoholijäätelö, Bad Santa, jatkaa kulkuaan eri musiikkifestareilla, yksityistapahtumissa sekä valikoitujen ruokakauppojen ja ravintoloiden hyllyillä. Sweet Santa -tuoteperhe puolestaan on saanut uuden maun, ”Kaurakaneli”, liittyen siten herkulliseen joukkoon muita makuvaihtoehtoja.

Bad Santa, ensimmäinen kiinteä alkoholipitoinen elintarvike Suomessa tässä vahvuusluokassa, jatkaa voittokulkuaan eri tapahtumissa.

Yhtiö iloitsee myös viime viikonloppuna järjestetyissä Jäätelö- ja suklaakarnevaaleilla saavutetusta menestyksestä. Sweet Santan ”Suklaa-Appelsiini” sijoittui upeasti toiseksi vuoden jäätelökilpailussa, ja nyt uutuusmaku ”Kaura-Kaneli” seuraa samaa polkua vieden toisen sijan komeasti kotiin.

Yhtiö haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan tästä saavutuksesta.

Tuotteisiin tutustuminen on helpointa K-ryhmän valikoitujen kauppojen, MiniManin ruokaa myyvien liikkeiden sekä Restel-ketjun Makaronitehtaan ja Classic Pizzan jälkiruokajäätelöiden kautta.

 

Seuraa meitä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!